Михаела Филева хлътнала до уши в новия си приятел!

Михаела Филева отново е влюбена. Това самата тя призна пред бляскаво списание. Той е рапъри се казва Павел. Певицата и нашарения й приятел бяха засечени да си разменят нежности на площад „Батенберг”, когато имаше голям концерт, на който участваха и двамата. Това се случи през септември малко по-късно Михаела призна, че отново е в плен на любовта.

Михаела Филева и рапъра често са заедно, но не демонстрират открито чувствата си. В гилдията обаче знаят, че те са заедно и се обичат.

[caption id="attachment_431370" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева луда от любов по новия си[/caption]

Михаела Филева наскоро беше гост на музикалното шоу „Х фактор”. Точно от тази сцена преди време тя стартира към музикалната сцена. Тогава брюнетката завърши трета, като журито беше в същия състав, както и при сегашния сезон. Шефката на музикална компания „Виржиния рекърдс” Саня Армутлиева и певицата Мария Илиева я гледаха не особено възторжено и радостно. Младата певица също обаче не поздрави журито, а се обърна към участниците.

Тя им заяви да вярват в себе си, да не се отчайват, да не ес предават и да следват мечтите си. И в края на краищата съдбата е последната която решава какво ще се случи с теб, завърши словото си Михаела Филева от сцената на Х фактор.

[caption id="attachment_431371" align="aligncenter" width="274"]Ето я новата любов на Михаела Филева Ето я новата любов на Михаела Филева[/caption]

Сега певицата е част от продуцентската компания на Графа. Той я прибра под крилото си и двамата имаха доста съвместни изяви. Днес певицата се ползва с особена популярност, тъй като се превърна и в идол на тинейджърите. Признава, че е вярна на човека, когото обича. Същото обаче изисква и от другия, като не прощава изневярата и е ревнива. Винаги, когато се прибира от участия в другия край на България, звъни по телефона на човека, който е любим на сърцето й, за да му каже, че се прибира в хотелската стая сама.

Миналата година певицата получи голямата награда на БГ радио и стана „Жена на годината” в категория „Музика” на списание „Грация”.