Уникалната сладурана Крисия Тодорова просълзи съглажданите си преди Коледа!

Ангелогласната Крисия Тодорова и нейния музикален педагог Свилена Дечева запалиха десет метровата елха на площада в Разград. Уникалната певица поздрави всички деца и техните родители, като им пожела здраве, радост и щастие. Музикалната й педагожка също поздрави съгражданите си с настоящите християнски и новогодишни празници, като отправи пожелание децата на града да не напускат родното си место, както и родината си, за да търсят препитание и живот извън пределите на страната ни.

[caption id="attachment_431346" align="alignright" width="300"]Крисия Малката Крисия запали светлините на коледната елха и трогна съгражданите си до сълзи[/caption]

Управата на североизточния град единодушно избрал Крисия Тодорова, за да запали елхата на града. Надеждата на българската музика спечели престижното второ място в детската Евровизия в Малта. Наскоро талантливото 10-годишно момиче пя в Европейския парламент пред президента на САЩ Барак Обама, много политици, гости, благородници и бизнесмени от цяла Европа. Поканата за участие бе отправена лично от екипа на американския президент. Детето-чудо предизвика истински фурор сред политиците в Европейския парламент, които му пляскали продължително на изявата му.

[caption id="attachment_431347" align="aligncenter" width="300"]Сладураната беше като същинска малка Снежанка по време на събитието в Разград Сладураната беше като същинска малка Снежанка по време на събитието в Разград[/caption]

Преди обаче да бъде запалена елхата, в Разград около дървото е имало традиционно тържество. „Лудогорче” и „Капанче” са двата детски танцови състави, които са веселили гостите и гражданите на града. После за хората е пяла и шестгодишната певица Мария. Дядо Коледа лично е поздравил присъстващите и гражданите на Разград. Добрия Старец на всички е пожелал много здраве, щастие и весели коледни и новогодишни празници. Коледен концерт са изнесли и различни състави към Центъра за работа с деца в града. Днес в Разград ще стартира и традиционния коледен базар.