Албена Вулева погреба Слави Трифонов!

Албена Вулева е най-скандалния играч от ВИП Брадър. Бившата телевизионерка е и сред най-харесваната от зрителите, защото беше истинска и неподправена. Тя заяви, че вътре е била себе си и не е играла никаква роля. Нямала е и стратегия. Албена Вулева разкри, че й е било забавно в Къщата на ВИП Брадър заради играта и чака от продуцентите на шоуто да бъде поканена отново. Албена Вулева добави също, че вътре в Къщата времето наистина спира и не знаеш какво се случва навън, но това е част от чара на играта.

И тя е готова да експериментира отново, въпреки всички трудности и препъни камъчета вътре. Скандалната блондинка каза също, че е простила на актьора Влади Врагала за грубостта му. Още щом пристъпила прага на Къщата тя усетила негативизма и пренебрежителното му отношение заради стари неща, които тя му казвала едно време във воденото от нея предаване „Скандално жълто”. Тя обаче е простила напълно на спечелииля народната любов във ВИП Брадър 2014.

[caption id="attachment_431339" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева с лека ръка "затри" Слави Трифонов[/caption]

Влади Въргала й "подарил" един удар, по-скоро като лошо послание, отколкото да я нарани. Тя имаше и заяждане с плеймейтката Елена Кучкова. Според Албена победителката в „Мис Плеймейт” е едно момиче от провинцията, която непрекъснато си пере дрехите. Не блести с нищо и изобщо не я била подразнила. Бившата водеща заяви още, че няма намерение да възражда предаването си „Скандално жълто”, но и никой не може да го направи, освен нея. Тя просто си го носи в себе си.

Устатницата посъветва и Венета Райкова да си гледа буклите и мъжа си. Доколкото до предаването й никой, включително и тя нямала намерение да се качи на „миризливия й стол”, защото това било предаване „водено като за деца”.

Злобното й подмятане не подмина и коментара за Слави Трифонов. Припомняме, че водещият на „Шоуто на Слави” я заля на едно светско събитие с чаша бира. След което скандалната водеща заведе съдебно дело срещу шоумена. На въпрос докъде са стигнали делата, Албена не отговори. След което тя премина в атака, като попита дали гологлавия водещ и Венета Райкова са живи. Защото те отдавна били вече за нафталина. И с лека ръка ги "погреба".

Ездинствено била влюбена в себе си. С дългогодишния си приятел, фитнес инструктора Недик живеят от няколко години. Тя обобщи, че тяхното нее влюбване или харесване, а си е просто обич.