Знам какво е да имаш проблем с алкохола Преглеждания: 1582

0
Оценете този post

Аз имах дългогодишен проблем с алкохола, който реших благодарение на моите приятели и подкрепата на близките ми

alko
Знам какво е да имаш проблем с алкохола

Преди около 5 години претърпях тежка загуба, която започнах да преодолявам по грешния начин – с алкохол. Дълго време се заблуждавах и си казвах, че всичко е временно, че ето сега, да мине тази седмица, и ще спра да пия. Така отлагах и се забивах още по-дълбоко. За да се стабилизирам много ми помогнаха приятелите, родителите ми и моята приятелка. Последната чаша с алкохол изпих преди около 2 години. Много време продължи нагласянето и отказването, но в крайна сметка днес вече съм постигнал някакво подобрение. Чувствам се добре и нямам проблем с алкохола.

По време на отказването, заедно с всички други неща, които правех, аз започнах да взимам и капките Алкофитал. Билковите капки Алкофитал се прилагат при хора, които имат проблем с алкохола, за да започнат постепенно да намаляват дозите, да разреждат запоите и алко може да престанат да пият. Не е невъзможно – само трябва човек да има воля. Моите усилия бяха подкрепени от хората до мен, от това, че взимах редовно капки Алкофитал, от това, че се откъснах от старата компания и среда и избрах да водя един по-спокоен, нормален и здравословен живот.

Мирослав Спасов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.