Най-хубавото нещо, че ще започна 2015 година без да пия алкохол Преглеждания: 1540

0
Оценете този post

Аз не употребявам алкохол от 10 месеца и това ще бъде първата Нова година, която ще посрещна без да пия

alkoholizam За мен е голямо предизвикателство това, но знам, че ще се справя. отказвам алкохола от 2 години, ако не и от по-дълго време. не съм пил никакъв алкохол от 10 месеца. Мисля, че вече съм преодолял несигурността. Преодолял съм и собствената си слабост. Чувствам, че оттук нататък всичко ще бъде ново и хубаво за мен. Ще мога да се насладя на един по-спокоен живот.

Аз имам проблем с алкохола от много време. Не съм засичал точно от колко. По-важно е, че знам от колко време не съм пил алкохол. Честно казано – много ми е объркано и не знам как да опиша начина, по който се чувствам. Не всичко мина по мед и масло. не всичко беше идеално, не всичко стана ей така – щрак с пръти и алкохолизма вече го няма. Напротив! Само аз си знам какво ми беше. Но в трудните моменти взимах капките Алкофитал. те ми помогнаха да се справя с желанието да пия. Докато взимах билковите капки Алкофитал аз постепенно намалявах дозата. Днес продължавам да ги взимам, но само от време на време. Трябва да разчитам на себе си – както сам започнах да пия, така трябва и сам да се откажа.

Никола Димитров от Варна

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.