Тодор Славков успя да шокира не само съквартирантите, но и Ники Кънчев! Водещият бесен

Малък Тошко продължава да се резили в къщата на Биг Брадър Ол Старс. Татовият внук отново се натряска до козирката и започна да прави това, които си знае-да си показва мъжките атрибути на показ пред очите на останалите съквартиранти. Тошко бе пиян до безпаметност отново, както и предишния път, когато течеха елиминациите. Той отново едва стоеше в хоризонтално положение и се държеше на краката си, а от студиото бесният Ники Кънчев на няколко пъти го скастри да не си сваля гащите и развява жезъла.

[caption id="attachment_431327" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков направи немислимото в ефир пред цяла България[/caption]

В Къщата Катето Евро отново го заяде заради есхибионистичните му напъни, като заяви, че не го познава и повече да не се извинява след това. На чийто упрек сина на Батето отговори, че навън приятелите му го познават като Тодор Славков - кожата. След това, залитайки, Малък Тошко помоли Калина да седне в него. Изкусителката обаче отряза мераците му и също го натири. Тодор Славков се лепна за естрадната прима Петя Буюклиева, която също го поряза и малко кротна.

В студиото на Ники Кънчев коментаторите изразиха възмущението си от голотиите и пиянските изцепки на Малък Тошко. Бившата миска Маги Желязкова заяви, че от сезона, в който са били заедно в Къщата с Малък Тошко, той е деградирал драстично. Безпощадна към него беше и устатата Албена Вулева. Единствен негов защитник се оказа светския лъв Евгени Минчев. Паркетният лъв го оправда с това, че Малък Тошко просто се е понапил малко, в което няма нищо лошо.

От тази болест страдат по-голяма част от нацията ни, бе коментара на Минчев. Той изрази съжаление само, че ръководството на Нова телевизия слага червена точка и не може да се види големината на мъжкото достойнство на Тодор Славков. Опитите да разпита играчите вътре за големината му срещна отпора на Ники Кънчев. Водещият накрая се принуди да обещае да подари на Евгени Минчев нецензурирано видео, за да се нагледа спокойно на жезъла на Малък Тошко.

Въпреки че снощи не беше първата изцепка на сина на Батето, той отново получи най-големия зрителски вот. Явно се потвърдиха думите на Евгени Минчев, че българите харесват хора, които поркат и са двулични.