Стефан Данаилов е получил поканата лично от сина си, който иска да се сближи с негоСтефан Данаилов остана съвсем сам след смъртта на съпругата си Мария

Стефан Данаилов може да замине за САЩ при сина си Владимир. Големият ни актьор е получил поканата лично от наследника си да му погостува поне за няколко месеца, за да може двамата най-накрая да се опознаят и сближат.

[caption id="attachment_431329" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов може да отиде на гости на сина си Стефан Данаилов може да отиде на гости на сина си[/caption]

Владо, който е плод на мимолетната афера на Ламбо с актрисата Ирен Кривошиева, бил твърдо решен да направи първата крачка към татко си и двамата най-накрая да установят топли отношения помежду си като между баща и син. Заради това 29-годишният мъж поканил Стефан Данаилов на гости в дома си във Флорида, където живее от години. В телефонен разговор наследникът на актьора настоял баща му да отиде при него, най-малкото и за да успее да се поразсее от смъртта на съпругата си Мария.

Близки до Ламбо издават, че именно поради тази причина той може и да се навие да отиде в САЩ при сина си. Въпреки, че изпитва панически страх от пътуване със самолети, научиха от vsekiden.com. За момента фобията му вземала превес, но нищо чудно в близките седмици Стефан Данаилов все пак да размисли и да откликне на поканата на сина си.

Както знаете, връзката между двамата не е особено силна, въпреки, че през годините Ламбо не е спирал да помага материално както на Владо, така и на майка му. Но винаги е отказвал да коментира публично аферата и сина си. Затова и влизането на Ирен и Владо във ВИП Брадър сериозно се отрази както на душевното и физическото му състояние.

Според много хора именно това е отключило и заболяването от рак на Стефан Данаилов.