Страшна мистерия: Булки изчезнаха след сватбите си!

Страшна мистерия: Булки изчезнаха след сватбите си!
3 (60%) 2 votes

Булките изчезнали веднага след сватбата си, мистерията е огромна!

Сто булки са се изпарили яко дим на сватбената церемония в Китай. Ченгетата разследват младоженките, които веднага се изпарила след сватбата с младежи от беден китайски район. Булките-бегълки не се открити досега, но преследването продължава. Мераклийките за женитба били доставени и представени на младите мъже от виетнамка с името У Мейу.

Тя живеела в този район и била омъжена за виетнамец от двадесет години. За това запознанство и последващо венчило дамата получила награда от шестнадесет хиляди долара.Но веднага щом чули марша на Менделсон, булките се изпарили на мига. Заедно с тях изчезнала и женената виетнамка, заедно с парите.

булки

Булките изчезнали веднага след сватбите си, близките им са в шок

Ченгетата разработват два варианта. Едната версия, по която работят е за нещо лошо, което се е случило с младоженките. Другата е за постановка, разигравана на различни места в Китай с цел прибиране на голямата сума пари.

Проблемът е, че в Китай не се раждат еднакъв брой мъже и жени. На сто и осемнадесет мъже се падат сто мъже. Поради тази причина се налага да се „внасят” представителки на нежния пол дори и от съседни държави. Такива са Виетнам и от други намиращи се в близост страни.

А парите, които отпуска правителството за такава цел наистина са големи и много измамници се възползват от тази възможност с нечисти намерения. Полицаите вече са заловили няколко измамнички, възползвали се от правителствената премия. Но подобен рекорден брой булки, които са изчезнали се случва за първи път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар