Невена Цонева накара Миро да изригне срещу шефката на Вирджиния рекърдсНевена Цонева е в основата на жесток скандал между певеца и продуцентката

Невена Цонева успя да скара Миро и Саня Армутлиева. Певицата се оказа в основата на жесток скандал между певеца и музикалната продуцентка, а причината се оказа повече от прозаична - музикалната кариера на победителката в първия Мюзик Айдъл. По време на концерта в "Гласът на България" вчера, силната половинка от бившия дует Каризма изригна след изпълнението на Невена Цонева. Която, както знаете, се явява във формата като редовен участник.

[caption id="attachment_431201" align="alignright" width="225"]Невена Цонева Невена Цонева[/caption]

Именно този факт провокира гнева на Миро, който не се сдържа и се изправи, за да изкаже мнението си за случилото се с кариерата на певицата след спечелването й на Мюзик Айдъл. Без въобще да е ставало на въпрос за това, певецът взе да сипе обиди по адрес на Саня и компанията й. Той директно обвини шефката на Вирджиния рекърдс, че е виновна за съсипаната кариера на Невена Цонева и за опропастеното й бъдеще.

Миро не скри, че той първи е подал ръка на Невена след тежката й съдебна битка срещу Вирджиния рекърдс. Както знаете, изпълнителката заведе дело срещу Вирджиния рекърдс и Саня заради неизплатени хонорари. Което дело в крайна сметка спечели и прибра не малка сума пари, припомнят от vsekiden.com.

Миро е категоричен, че е видял потенциала в Цонева след като тя се е махнала от Вирджиния рекърдс и точно затова е решил да й подаде ръка и да направи цели три дуета с нея. В светските среди упорито се шушука, че причината за огромната неприязън на Армутлиева към Невена Цонева е най-обикновена женска ревност.