Сергей Станишев виновен за злощастния край на Петко Сертов?!? Преглеждания: 19411

1
4.3/5 - (3 votes)

Петко Сертов е посегнал на живота си, сочи разследването на Маргарита Михнева

Маргарита Михнева оповести резултатите от изследването, което тя води по случая с Петко Сертов. Скандалната журналистка заяви, че той е мъртъв и това ще бъде оповестено от полицията до няколко часа от полицията или най-късно сряда сутринта.

Както вече разкри Маргарита Михнева, в основата на изчезването на Петко Сертов стои жена. Тя опроверга твърденията, че той е избягал с нея, допълвайки, че версиите, по които полицията работи, са две – предателство от страна на любовницата му и безпаричие.

Маргарита Михнева заяви, че бившият директор на ДАНС е приел много тежко предателството от страна на любимата си. Тя била назначена от Сергей Станишев за секретарка за Сертов. Мистериозната дама имала уговорка с тогавашния червен лидер да след Петко Сертов, сделките, които сключва и комисионните, които получава от тях. За съжаление любовницата му проговорила и тогава започнали проблемите за Петко Сертов.

Петко Сертов
Петко Сертов бил огорчен от предателството на Сергей Станишев и любовницата си

През последните няколко месеца животът му е бил изключително тежък. Освен проблемите с любовницата си, Петко Сертов имал и проблеми със съпругата си. Той приел много тежко предателството на Сергей Станишев. Безследно изчезналият бивш шеф на агенцията не успял да приеме факта, че е паднал в капана на Сергей Станишев.

Безпаричието принуждава Петко Сертов да приеме предложението за работа на Ангел Божилов, срещу когото се водят дела за данъчни измами и финансови злоупотреби в големи размери.

Фактът, че е добре подготвен кадър, а се налага да работи за човек като Ангел Божилов допълнително измъчвал Петко Сертов, сподели Маргарита Михнева в интервю за ПИК.

На въпроса дали е открито тялото на Сертов, тя отговори, че не е официално потвърдено, но това ще стане до броени часове, категорична е Маргарита Михнева.

Журналистката помоли да не се спекулира с връзката на Петко Сертов с неговата секретарка от уважение към съпругата му.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Jimmy Bones казва

    Щеше да е по-добре целият ни парламент да изчезне и да ги намерят "самоубили" се !

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.