Смъртоносна мъгла порази Унгария! (Снимки)

7

Смъртоносна мъгла порази Унгария, замразява всичко, което докосне

На пръв поглед тя изглежда като обикновена мъгла, но не е така. Това е смъртоносна мъгла, която щом се докосне до всичко замръзва и нито едно живо същество не може да оцелее.

Унгарските експерти са изненадани, когато се срещнали с това необичайно явление, което е много рядко, но която доказва страховитите сили на природата. Изглежда като обикновена мъгла, но предизвиква рязък спад на температурите. Всичко, до което се докосне замръзва в същия миг!

Смъртоносна мъгла порази Унгария
Смъртоносна мъгла порази Унгария

Замръзват не само дървета, но и животни, които се оказват поразени от мъглата! Замръзва всичко, което се докосне и нито един живо същество не може да оцелее при една среща с нея.

Леденото бедствие обхвана цялата страна
Леденото бедствие обхвана цялата страна

Унгарски експерти са направо изумени от пораженията, които нанася смъртоносната мъгла. Странното явление обхваща все повече района, а след нея остава истинско ледено кралство. Фотографи решили да снимат мъглата, споделят, че буквално се превърнали в ледени статуи. И по чудо успели да спасят от тежките поражения.

Учените нямат обяснение за явлението
Учените нямат обяснение за явлението

Тази смъртоносна мъгла нанесе и други поражения. Освен всичко останало, тя е предизвикала рязко понижаване на температурите. Местни жители споделят, че точно преди да се появи мъглата времето е меко и топло. „Изведнъж всичко утихва и става много студено. И буквално за секунди замръзва. Много е призрачно“, споделя възрастен селянин от село, което също е замразено от ледената мъгла.magla-n3

Поразени от смъртоносната мъгла са не само растения, но и животни
Поразени от смъртоносната мъгла са не само растения, но и животни

Метеоролозите не могат да кажат на какво се дължи странното явление и какво е причинило създаването на тази смъртоносна мъгла. „Нищо не може да оцелее сред нея. А най-страшното е, че поразява изключително бързо“, разказват те.

Местните определят явлението като призрачна мъгла
Местните определят явлението като призрачна мъгла

Снимките на приказното, но и смразяващо явление станаха хит в нета. Вижте ги и вие.

7 коментара
 1. Lilly Alex казва

  amerik. NAARP deistva smartonosbo

 2. Lilly Alex казва

  amerik. NAARP deistva smartonosbo

 3. Станимир Тенев казва

  HAARP, все пак…

 4. Veko Ivanov казва

  Пълна измислица.То да не е падало вместо мъгла течен азот? Информация за наивници.Дайте потвърждение и от други източници за да се докаже,че е истински.И аз мога да сложа подобни снимки и да напиша каквото ми хрумне.

 5. Vita Mixailova казва

  TOVA E POREDNOTO IZOBRETENIE NA NAARP–MA6INA ZA KONTROL VURXY KLIMATA NA ZEMIATA …!!4ETETE I 6tE RAZBERETE OPASNOSTA KOIATO NI GROZI OT TEZI JADNI ZA VLAS 6EPA ,,XORA'' !!

 6. Jimmy Bones казва

  Нека тази мъгла да я докарат и вътре в парламента 🙂 !

 7. Радослав Тонев казва

  This is a bunch of bullcrap …. Its imposible to froze instantly like this!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.