Спрягат се имената на двама мъже като евентуални „автори” на бебето на Софи Маринова

След като ромската перла Софи Маринова съобщи, че е бременна с второто си дете, така и не стана ясно кой е другият родител.

Музикалната гилдия бе взривена от новината за предстоящото майчинство на Софи Маринова при положение, че няма сериозен приятел. За момента фаворитите за бащинство на чаканото от ромската перла отроче, са двама. Запознати припомнят, че след като се раздели със сина на бившия й съпруг – 39-годишния Дачо, Софи Маринова не е имала друга сериозна връзка.

[caption id="attachment_431147" align="alignright" width="300"]Спрягат се имената на двама мъже като евентуални „автори” на бебето на Софи Маринова Спрягат се имената на двама мъже като евентуални „автори” на бебето на Софи Маринова[/caption]

Ако пък е имала такава, то тя е успяла да я прикрие перфектно не само от широката общественост и медиите, а и от най-близките си приятели. Това, че няма сериозен приятел обаче не й попречи да шокира всички с новината, че очаква втората си рожба или поне така твърди. Софи Маринова посочва, че е забременяла, след като е имала интимни отношения с непознат. Отказът на най-откровената певица в България да разкрие кой е бащата на детето породи какви ли не предположения. За „автори” на бъдещото отроче на Софи Маринова се спрягат имената на двама известни мъже, посочва „Шоу”. Въпреки, че бащата на бебето й е неизвестен, ромската перла е на седмото небе от щастие. Тя дори побърза сама да съобщи новината, при все че е едва в първия месец от бременността си, която все още не е потвърдена от специалисти.

Софи Маринова твърди, че си е направила тест за бременност, който й показал две чертички, което означава, че резултатът е положителен. За момента гласовитата изпълнителка категорично отказва да назове името на „автора” на второто й отроче, опитвайки се да заблуди всички, че дори самата тя не знае името му. Ромската перла посочва, че си направила бебето заради нея и най-вече заради сина й Лоренцо, за да не е сам. Тя е категорична, че в случая не е важно кой е бащата, важно е коя е майката, пише Блиц.