Мария Игнатова разкри истинската си същност

Тв водещата Мария Игнатова, която създава впечатлението, че е изключително тих и кротък човек, изненада с признанието си.

Оказва се, че Мария Игнатова далеч не е такава, каквато си я представяме. Всъщност половинката на любимия на мнозина актьор Димитър Рачков, далеч не е цвете по характер. Самата Мария Игнатова изненадващо призна, че никога не е крила, че нервите й са слаби и не се слави с благ и кротък характер, пише HotArena.net. Водещата на „Х фактор“ признава, че е избухлива. Тя споделя, че до неотдавна полагала неимоверни усилия да се промени, но вече е свикнала, че характерът й е доста избухлив и се е примирила с това. В заключение Мария Игнатова посочва, че не може да бъде спокойна.

[caption id="attachment_431130" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова разкри истинската си същност Мария Игнатова разкри истинската си същност[/caption]

Това признание, направено от водещата накара мнозина да се запитат дали мълвата, че е бременна, която преди няколко дни плъзна за пореден път из медиите, не е истина. Специалисти посочват, че емоциовалната нестабилност е един от признаците на бременност. Както голяма част от известните двойки, така и Мария Игнатова и Димитър Рачков не са пожалени от непрестанни раздели (според слуховете). Току ги разделят и после виждате ли двамата много се обичат и чакат дете. Дали Мария Игнатова е на път да дари любимия си Димитър Рачков с рожба, само времето ще покаже със сигурност.

Само преди броени дни водещите на музикалния формат „X Factor” Мария Игнатова и колежката й Алекс Раева бяха отличени с приза "Жена на годината". Двете получиха приза в категорията за телевизионно шоу. Признанието за работата им дойде от списание „Грация” и е за обществения принос в последната година. В категорията "Телевизионна публицистика" бяха номинирани и още двама служители от редиците на Нова тв – Мирослава Иванова и Миролюба Бенатова. Тази година за мото на конкурса организаторите избраха посланието "Природата в нас - завръщане към началото", пише pik.bg.