Кичка Бодурова забърса млад мъж, който може да й бъде синКичка Бодурова не крие аферата си, въпреки, че е омъжена

Кичка Бодурова се забърка в жесток скандал. Изпълнителката, която от години живее в САЩ, е завързала афера с млад мъж, който е едва на 26 години. Младежът е родом от Бургас, а двамата с певицата се запознали във Фейсбук. Където младият мъж издирил звездата и започнал да й пише съобщения. Двамата поддържали редовна кореспонденция докато изпълнителката си била в САЩ.

[caption id="attachment_431080" align="alignright" width="300"]Кичка Бодурова Кичка Бодурова[/caption]

Веднага щом се върнала в България Кичка Бодурова се срещнала с ухажора си и отношенията им бързо минали на следващото ниво и двамата станали любовници. Аферата им продължава вече три месеца, а изпълнителката дори се появи с него на церемонията по връчването на отличието "Почетен гражданин на Бургас", с което беше удостоена Бодурова.

Там певицата представяла придружителя си като много добър свой приятел. Хора от гилдията обаче разказват, че връзката помежду им е много по-дълбока. Звездата обаче няма никакви намерения да се развежда с гръцкия си съпруг - милионера Крис Зарпас, който е и баща на детето й. Връзката им обаче никога не е била особено стабилна.

Двамата бяха женени един път, след което се разведоха и Кичка Бодурова се омъжи за Гери Димитров - български емигрант. Семейната им идилия обаче продължи не повече от година, след което Крис отново прибра бившата си съпруга, припомнят от hotarena.net. И две години по-късно отново сключиха брак. Изглежда обаче нещата помежду им отново не вървят добре, щом изпълнителката се е насочила към връзка извън брачното ложе, коментират запознати.