Борис Гуджунов е съсипан от безпаричието и болеститеБорис Гуджунов призна, че синът му се срамува от него

Борис Гуджунов буквално е на ръба на оцеляването. Един от най-големите родни изпълнители в момента е принуден да мизерства заради оскъдната пенсия, която взема. И която не му стига за нищо. Пред камерите на бТВ естрадната ни легенда разкри, че въпреки успехите, които е постигнал по време на певческата си кариера, в момента парите, които взема като пенсионер са едва 220 лева!

[caption id="attachment_430886" align="alignright" width="300"]Борис Годжунов мизерства Борис Гуджунов мизерства[/caption]

Които с мъка разпределя за най-належащите си неща. "На ден гледам да не похарча повече от 2-3 лева, за да ми стигнат парите за 10-15 дена, които остават до пенсията", с мъка признава Борис Годжунов.

Той не крие, че до преди около 5 години все още е ходел по участия и с парите от хонорарите си е успявал някак да закърпи положението. Заради влошеното си здравословно състояние обаче му се налага да прекрати изявите си и дори да влезе в болница.

Това е и най-голямата му мъка - че заради болестите и лекарствата гърлото му е постоянно пресъхнало и не успява да поддържа гласа си във форма. Борис Гуджунов признава, че му става тъжно, когато слуша старите си записи, тъй като сега вече не пее толкова хубаво, предават от vsekiden.com.

Синът му също се срамува от него, а хората не успяват да разпознаят в състарения болен мъж някогашната естрадна звезда. "Аз съм никой, загивам и това е", с мъка признава певецът и допълва, че не вижда никаква надежда положението му да се подобри.

"Това, което се разиграва в държавата, просто не е човешко", завършва тъжната си изповед Борис Гуджунов.