Тодор Славков накара цялата рода да се срамува от негоБившата жена на Тодор Славков иска да му вземе детето заради изпълненията му

Тодор Славков възмути цялото си семейство с поведението си в Биг Брадър. Оказа се, че всички близки на внука на Тодор Живков, се срамуват ужасно от случващото се в риалити формата и по-конкретно от начина, по който Малък Тошко се държи в Къщата. Както знаете, Тодор Славков буквално не спира да пие, откакто е влязъл в предаването.

[caption id="attachment_430873" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков[/caption]

Заради това всичките му близки да вдигнали ръце от него и дори отказват да го коментират. Единствено пред най-близките си роднините на Малък Тошко коментират, че той трябва да напусне Биг Брадър възможно най-скоро, за да спре да се излага. Нещо повече, според тях кадрите, излъчени с него, са в състояние да съсипят цялата фамилия Живкови, както това се случи със Стефан Данаилов и неговите близки, когато синът му Влади участва в предишен сезон на ВИП Брадър.

Което участие се отрази сериозно на Ламбо. Сега в подобна ситуация бил попаднал Тодор Славков и фамилията му, предават от Агенция ПИК. Най-ядосана от случващото се е Силвия, бившата му съпруга. от която той има дъщеря Катерина. Бившите съпрузи се скараха още по време на участието на Славков във ВИП Брадър, когато той настояваше да вижда момичето докато е в Къщата, но Силвия му забрани категорично.

Сега Силвия е дори още по-ядосана и е намислила да забрани на Тодор Славков да се доближава до дъщеря им заради поведението му в Къщата към днешна дата. Владимир Живков - чичото на Славков, пък категорично отказва да гледа телевизия, за да не се срамува от племенника си.