Чудо в семейството на Ванга

Чудо в семейството на Ванга
5 (100%) 1 vote

Истинско чудо в семейството на Ванга

Въпреки твърденията, че няма да се роди човек с дарбата на Ванга, петричктаа пророчица вече има наследница. Жители на петричкия край се питат дали Ванга не се е преродила в нея. Наследницата на феномена от Рупите е нейна внучка. Приживе Ванга осиновила момиченца, което кръстила Венета. Правнучката на пророчица, която е дъщеря на Венета, се казва Кристина. Тя е само на 18 години, но дарбата й вече изуми жителите на македонския край.

Кристина има видения от деня, в който беше открит музея на Ванга в Рупите – 5 май 2008 година. Първоначално Кристина била много уплашена и не споделила с никого за странните си видения. Младото момиче започнало да вижда в съня си предстоящи събития.

Наследницата на Ванга е категорична, че не желае да се занимава с ясновидство, но въпреки това знае, че не може да избяга от съдбата си.

Ванга

Правнучката на Ванга наследи дарбата й

Първи за способностите на Кристина научили най-близките й. Преди няколко години лекарите поставили страшна диагноза на най-добрата приятелка на правнучката на Ванга. Момичето било много отчаяно и не вярвало, че ще се излекува.

Кристина успокоила приятелката си, че се излекува. Тогава наследницата на Ванга споделила с приятелката си, че не за пръв път има видения и е сигурна, че ще се излекува. Кристина била категорична, че най-късно до месец приятелката й ще пребори коварното заболяване.

Въпреки мрачните прогнози на лекарите, правнучката на Ванга се оказала права. Месец след като научила за дарбата на Кристина, приятелката й разбрала, че се е излекувала, пише ПИК. Дори лекарите не повярвали, че момичето се е излекувало.

Кристина е наследницата на Ванга, убедени са петричани, които са изумени от способностите на младото момиче. Правнучката на петричката пророчица вероятно ще тръгне по пътя й, въпреки нежеланието си да се занимава с пророчество.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар