Теодора Духовникова е на път да се разведе с мъжа си заради забежката с колегата сиТеодора Духоникова се изнася от семейния дом

Теодора Духовникова е на път да остане на улицата заради забежката с колегата си Калин Врачански. Близки до актрисата разкриват, че мъжът й Стефан бил полудял от ярост след излъчените кадри в предаването на Николета Лозанова "Папараци". На които ясно се вижда как съпругата му целува страстно по устата колегата си. И без това ревнивият Стефан вдигнал нечуван скандал на законната си половинка и дори й наредил да се изнася от общото им жилище, разказват запознати със семейната драма.

[caption id="attachment_430839" align="alignright" width="300"]Теодора Духовникова и Калин Врачански Теодора Духовникова и Калин Врачански[/caption]

Измаменият мъж категорично отказвал да чуе обясненията на Теодора Духовникова, че целувката е съвсем невинна и в нея няма нищо повече от приятелски чувства, предават от Агенция ПИК. Духовникова твърдяла, че доста често целува колегите си по този начин и че между нея и Калин няма абсолютно нищо. Нещо повече, актрисата използва и профила си във Фейсбук, за да отрече появилите се слухове, че кръшка на мъжа си с колегата си.

Въпреки това обаче измаменият съпруг не вярвал на обясненията на половинката си. Още повече, че в театралните среди се носят слухове, че Теодора Духовникова и Калин Врачански имат тайна връзка вече повече от година. Която успешно прикриват с обяснения за театрални ангажименти и репетиции до късно. Да не говорим, че и на кадрите ясно се вижда, че целувката между двамата продължава прекалено дълго, за да е просто приятелска.

Любопитното е, че след излъчването на скандалното видео актрисата категорично е забранила на звездата от "Стъклен дом" да я търси и да й пише съобщения. Духовникова нарочно избягвала и светските събития, за да е сигурна, че няма отново да я засекат с Врачански.