Елена Кучкова: Плащаха ми 50 000 лева за…!

Елена Кучкова: Плащаха ми 50 000 лева за…!
5 (100%) 1 vote

Елена Кучкова отказала покана за леглото за 50 000 лева!

Елена Кучкова се изкара по-целомъдрена и от монахиня. В предаването „На кафе” при Гала тя заяви, че не се смята за лека жена, щом е отказала креватни ласки за петдесет бона.Тя го е направила, въпреки че повечето хора смятат, че побeдителката в конкурса „Мис Плеймейт” е скъпо платена жрица на любовта.

Бившата участничка в ВИП Брадър, която зае шестото място разкри, че и в момента е с приятеля си. Въпреки слуховете, че двамата са се разделили, това не вярно. Мъжът до нея не бил политик и депутат, но е свързан с политиката. Любовникът й имал бизнес и не бил женен. Тя категорично отрече да е Ангел Джамбазки, за когото се завъртя клюката, че е гадже на горещата блондинка.

Елена Кучкова

Елена Кучкова била отказала оферта за 50 бона, дали?!

Припомняме, че депутата бе толкова изплашен от клюката, завладяла публичното пространство. Той дори даде пресконференция и заяви, че двамата с плеймейтката не се познават. Елена Кучкова също подчерта, че тя също не познава и само е виждала набедения й за любовник политик, а и той не бил неин тип мъж.

В Къщата на Големия брат Елена Кучкова се показа като глезла, бойкотираща повечето от игрите на Големия брат. Но въпреки че повече се грижеше за външността си, а не за останалите съквартиранти, тя оцеля на няколко пъти от зрителските атаки и почти достигна до финала.

Моделката заяви, че на този етап не иска да афишира връзката си с мистериозния мъж. Причината била, че ако това стане ,те ще станат обект на човешката злоба и завист. Двамата излизали на вечери по ресторанти, но за тях двамата знаели само най-доверените й хора.

Пред Гала манекенката разкри, че вече е запознала богаташа със своите родители. Но не стана ясно дали той е направил същото с неговото семейство. А въпреки че й било писнало да не я виждат с мъж на светски събития, тя възнамерява, докато е необходимо да запази самоличността на любимия си мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Елена Кучкова: Плащаха ми 50 000 лева за…!”

  1. Котков

    Дек. 05. 2014

    Деноминирани ли? 😉

Добавете коментар