Петър Евро - скандалният брат на Катето Евро, убил човек два дена преди сестра му да влезе в Биг БрадърПетър Евро от години петни името на сестра си и на семейството

Петър Евро - братът на Катето Евро, е убил човек само два дена преди сестра му да влезе в Биг Брадър Ол Старс. Трагедията се е разиграла на 17 ноември в София, когато братът на актрисата, докато се опитва да направи ляв завой, блъска Стоян Харалампиев - възрастен мъж на 74 години. Човекът умира на място, а случката причинява сериозен шок и стрес у актрисата, която дори била на косъм да се откаже да влезе в риалити формата, тъй като се бояла да остави семейството си за толкова дълго време.

[caption id="attachment_430826" align="alignright" width="300"]Петър Евро създава грижи на сестра си Петър Евро създава грижи на сестра си[/caption]

Катето Евро никога не е крила, че е особено близка с брат си, въпреки постоянните скандали, в които той се забърква. Тъй като остана без работа след краха на ТВ7 обаче актрисата бил принудена да изостави Петър и все пак да влезе в Къщата на шоуто, най-вече заради хонорара си. В Биг Брадър звездата донякъде успява да прикрива емоциите си, но хора от екипа на предаването разказват, че си личи, че нещо я тревожи и това се усеща и от останалите съквартиранти в Къщата.

Любопитното е, че катастрофата се пази в пълна тайна и не е отразена никъде. Спомената е само мимоходом в криминалните хроники на няколко медии, но без да се посочва името на шофьора-убиец. Един от очевидците на трагедията разказва, че жертвата тръгнал да пресича на метри от подлеза на "Витоша" когато Петър Евро връхлетял с колата си върху него, предават от Агенция ПИК.