Слави Трифонов с ултра скъп подарък – но не за Мартина!

Слави Трифонов с ултра скъп подарък – но не за Мартина!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов направи ултра скъп подарък, но не на Мартина Огнянова, а на себе си!

Слави Трифонов си направи подарък за Коледа и Нова година. Водещият на „Шоуто на Слави” си е купил часовник за осемдесет бона. Цъкащото бижу е произведение на изкуството. За него Слави Трифонов е чакал повече от месец, за да му го доставят. И то вече краси ръката му, доверяват колегите му от шоуто. Той има над четири сантиметра корпус от розово злато, както и двадесет и девет броя рубини. Допълнението към него също не е за изхвърляне. Часовникът е със стъкло от сапфирен кристал, а кожата на каишката е от истински крокодил.

Слави Трифонов

Слави Трифонов подари скъп подарък на себе си, не на Мартина

Дългият е известен с пристрастията си към ръчните часовници. Малкото бижу официално струва сто и двадесет бона, но брокера му е направил коледна отстъпка. Официалният вносител на тузарската марка „Корум” е Иван, с прякор Часовникаря. От доста години гологлавия шумен си пазарува при него скъпите накити и това буди завистта на много търговци на швейцарски и други скъпарски марки у нас. След като се насити на малкото си наследство, което тиктака на ръката му, гологлавия шоумен го затваря в сейф, в банка.

Тежкарският часовник не е първия в колекцията на Дългия. Той има на склад над десет световно известни марки от тях, шушукат зад гърба на телевизионера. За разлика от много звезди обаче шоумена предпочита да ги държи на сейф, отколкото на съхранение в дома си. Така той се застрахова срещу крадци, като си съхранява скъпарските часовници срещу такса от триста лева годишно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Слави Трифонов с ултра скъп подарък – но не за Мартина!”

 1. ЕбемТиЧасовника

  Дек. 05. 2014

  „…Той има над четиридесет сантиметра корпус от розово злато,…“
  Последно: ръчен или стенен часовник си купил С.?

 2. STRELKI.INFO.WATCH

  Дек. 05. 2014

  Преди години от сейф откраднаха скъпи часовници за около 5 млн. $… Този на Слафчу е знак, че собственикът му е новозабогатял селски цървул. Познавачите знаят кои часовници са „символ на статуса“. 😉

Добавете коментар