Ванга отказала да приеме певицата, обидена от действията йВанга помага на певицата да се сдобие с дете след дълги години неуспешни опити

Ванга изгонила Петя Буюклиева от дома си! Пророчицата отказала да приеме певицата, обидена от действията й. Това се случило малко преди смъртта на Ванга, а изпълнителката и до днес не може да си прости за случилото по време на последната им среща и нейните действия преди това. Всъщност двете се виждат точно три пъти, като злополучната среща е третата и последната.

[caption id="attachment_430811" align="alignright" width="300"]Ванга изгонила Петя Буюклиева от дома си Ванга изгонила Петя Буюклиева от дома си[/caption]

За пръв път Петя Буюклиева посещава Ванга през 1992 година, след като е направила два спонтанни аборта и е отчаяна, че не може да си роди дете вече цели десет години. Тогава пророчицата й казва, че ще роди и й заръчва да изпее песен за нея. Едва две години по-късно обаче Буюклиева спазва обещанието си и записва песен, посветена на гадателката от Рупите.

Тогава е и втората среща между двете, когато Ванга благославя звездата и тя действително най-накрая се сдобива с дълго чакания син, който кръщава на съпруга си Тони. Петя обаче забравя на кого дължи щастието си и не завежда детето си за благословия при Ванга, както е поръчала пророчицата. За нея се сеща едва години по-късно, когато Ванга вече е заболяла и е на легло.

Тогава отива за трети път в Рупите, но посещението й не преминава добре. Обидената пророчица я изгонва от дома си, а Петя и до ден днешен не може да си прости, че я е наранила с пренебрежението си, предават от Агенция ПИК. След смъртта на Ванга трагедии започват да се стоварват на гърба на певицата. Най-голмата от които е смъртта на майка й и на нероденото й бебе - на 15 октомври 2002 година.

Тогава 17-годишна шофьорка без книжка помита Венета Буюклиева на пешеходна пътека в Асеновград. Няколко часа по-късно майката на певицата умира в болницата от травмите си, а от шока изпълнителката губи бебето, с което е бременна в четвъртия месец.