Не е невъзможно да откажеш алкохола с капките Алкофитал

Гласувайте за статията

Ако проблемите с алкохола започнат да стават все по-чести, значи е време да го откажете

 

алко

Не е невъзможно да откажеш алкохола с капките Алкофитал

Хубаво е вечер да си пийнеш биричка, винце или нещо по-сериозно. Но когато по-сериозното пиене стане много като количество и започне да създава все повече и по-сериозни проблеми, значи е време да откажеш алкохола. Така беше при мен – пиене, купончета, а-у, веселби и в един момент установих, че не минава и вечер без да си намеря повод да пийна. А понякога, даже по-често пийвах и без повод. На 27 години съм. Не ми се иска да бъда невротизиран алкохолик на 40, затова спирам да пия.

През повечето време гледам да се отказвам и да се пазя сам. Много голяма воля и инат трябва, обаче аз съм амбициран. и по-страшни работи от това съм правил, така че защо да не се справя? Ето, вече четвърти месец съм на сух режим. Не че се чувствам ОК, но поне съм си с акъла си и мога да разчитам на това, че няма да се забъркам в някоя глупост.

Освен това, заедно с всички така да ги наречем – духовни практики, аз взимам и капките Алкофитал. Капките Алкофитал са ми препоръчани от човек, който вече е успял да се справи с алкохола, с тяхна помощ и аз сам виждам, че този продукт действа много добре. Ще продължавам да ги взимам, докато не се изчистя съвсем.

Милко Симеонов от София

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

http://youtu.be/s8wyWIRv6W0

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар