Политици от цял свят се редят на опашка пред Крисия

Политици аплодираха бурно чаровната Крисия
0

Ангелогласната Крисия изправи на крака Европарламента

Ангелогласната чаровница от Разград – Крисия изправи Европарламента на крака.

Детето-чудо от Разград успя да предизвика невиждан фурор сред десетките политици в Европарламента.
Вчера Крисия огласи традиционната молитвена закуска на политическо ниво в Европейския парламент, която тази година премина под патронажа на американския президент Барак Обама.
Бащата на малкото ангелче от Разград – Марин Тодоров не намира думи, с които да изрази гордостта си от поредния успех на рожбата си.
Крисия получи поредното международно признание, след като получи покана от европейската институция.

Политици аплодираха бурно чаровната Крисия
Политици аплодираха бурно чаровната Крисия

Запознати посочват, че самият Барак Обама не е присъствал на мащабното събитие, но пък за сметка на това невероятният талант, който притежава това малко ангелче е бил забелязан от редица европейски политици.
Малката Крисия до такава степен е успяла да завладее европейските политици, че са станали на крака, за да я аплодират и са искали да се снимат с нея за спомен.
Семейството на детето-чудо не може да скрие радостта си от успехите й и вярват, че ще има още много постижения в света на музиката.
Марин Тодоров разказва, че евродепутатите са обсипали ангелогласната Крисия с бурни аплодисменти, които са продължили повече от минута.

Това означава, че детето-чудо от Разград се е представило на изключително високо ниво.
Идеята на традиционната молитвена закуска е да събере политическите лидери от цял свят, обединени от идеята за мир.
На събитието присъстват не само политически фигури от Европейския съюз, а и от останалите държави.
Крисия е изпълнила пред значимите гости една от най-популярните песни в Щатите – християнския химн Amazing Grace („Изумителна благодат“).
Разбира се талантливата чаровница не е пропуснала да представи и две български песни – емблематичната „Моя страна, моя България”, както и песента, с която заедно с близнаците Хасан и Ибрахим спечелиха второ място на тазгодишното издание на детската Евровизия – „Детска планета“.
Крисия и близнаците ще участват с Кирил Маричков в общ проект, посветен на благотворителната кампания „Българската Коледа”, пише hiclub.bg като се позовава на информация на „България Днес”.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.