Честито: Огромно щастие застигна Асен Блатечки!

Честито: Огромно щастие застигна Асен Блатечки!
5 (100%) 2 votes

Асен Блатечки обграден от тълпи почитатели в Индия! Актьорът на седмото небе от щастие

Опашки от мераклии да гледат Асен Блатечки са се извили в Индия, а актьорът е на седмото небе от щастие след подобно признание. За което, разбира се, му честитим, както и на всички създали лентата „Съдилището“.

Във филма „Съдилището” на режисьора Стефан Командарев лентата е предизвикала истински взрив от емоции на Международния фестивал в индийската страна. Полиция дори е бдяла за реда и сигурността на меломаните. Публиката е пропускана със скенери. Отвънка са пазели дори и войници в автомати. Заради хората са направили допълнително още две прожекции на филма.

Асен Блатечки

Асен Блатечки в еуфория от успеха на филма в Индия

След края на прожекцията режисьора разказва, че е получил статуетка приз за огромния зрителски интерес към фантастичния му филм. Освен това се заформила и невероятна дискусия, като въпросите са били доста и много интелигентни.

Филмът е съвместна продукция на България, Германия, Македония, Хърватска Лентата разказва за баща и син, които се връщат в миналото, като откриват много тайни и преоткри ват себе си. В него всеки може да види частица от себе си и от своето съществуване. В „Съдилището” има чувство за семеен дълг, страх, предизвикателства, капани, страх, обич и всичко това на фона на живописния пейзаж в Родопите. Голям екип от каскадьори са помагали на актьорите в смразяващи дъха сцени от лентата на режисьора и продуцент Стефан Командарев.

„Съдилището” събра взрив от емоции и при първото си представяне на София Филм фест. Във Варна, на фестивала „Златна роза” филмът грабна голямата награда. Актьорът Асен Блатечки отнесе също първа награда за главна мъжка роля в образа на Митьо от лентата. Във филма му партнираха много имена от родното кино, както и от балкански именити актьори. Българската страна бе дойстойно представена от Христо Мутафчиев, Параскева Джукелова, Васил Василев-Зуека, Ина Николова и други. Мики Манойлович, звездата от сръбското кино, също си партнираше в Асен Блатечки в главната роля. Той бе в образа на отрицателния герой, на злодея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар