Алекс Сърчаджиева е на път да се раздели с половинката си заради пиянството муАлекс Сърчаджиева е вдигнала ръце от актьора, известен със слабостта си към чашката

Алекс Сърчаджиева е на път окончателно да се раздели с Иван Ласкин. Актрисата, която има дете от актьора, вече е вдигнала ръце от него и от слабостта му към чашката, издават ги техни близки. Дъщерята на Йосиф Сърчаджиев и Пепа Николова от години се опитва да изкорени зависимостта на половинката си, но очевидно безуспешно.

[caption id="attachment_429535" align="alignright" width="300"]Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин пред раздяла Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин пред раздяла[/caption]

Иван Ласкин дори й обещал, че няма да пие през деня, но след кадрите, излъчени в предаването "Папараци" на Алекс Сърчаджиева й дошло до гуша. И тя заявила на актьора да си събира багажа и да се изнася от общото им жилище, научиха от Hotarena.net. Подобна била ситуацията и в началото на тази година, когато актрисата, която се изявява и като водеща на "Биг Брадър", отново изгонила Ласкин от дома им. Като дори му забранила да вижда дъщеря им София.

Причината отново бил алкохолен маратон, от който половинката й не се завърнал няколко дена вкъщи. Още тогава Александра го заплашила, че му дава последен шанс и двамата се разделят, ако той отново прекрачи границата, разказват нейни приятелки. В началото всичко изглеждало нормално, докато "Папараци" не излъчили скандалните кадри, в които добре се вижда как Иван Ласкин се качва зад волана пиян и то посред бял ден.

Видеото буквално съсипало Алекс Сърчаджиева, която се надявала, че бащата на детето й е преодолял проблема си. От тогава актрисата е сърдита на Ласкин и отношенията им са силно обтегнати. "Този път няма да успеят да се помирят. Алекс няма да му прости, че я лъжеше и манипулираше, благодарение на огромната любов, която тя изпитва към него", издават близки до двамата актьори.