Боби Турбото от три години няма работаБоби Турбото ще помогне на родителите с хонорара си от шоуто

Боби Турбото направи разтърсващо признание за живота си. Няколко дена след като беше изгонен от Биг Брадър Ол Старс актьорът разкри, че от три години е безработен и не успява да си намери работа. Боби Турбото успява по някакъв начин да се издържа благодарение на епизодични ангажименти като водещ, а също и като аниматор.

[caption id="attachment_429500" align="alignright" width="300"]Боби Турбото Боби Турбото[/caption]

Освен това звездата се е върнал да живее при родителите си, за да не дава пари за наем докато тече ремонтът на жилището му. Което всъщност е етаж от къщата на майка му и баща му. Боби Турбото е категоричен, че изобщо не одобрява мъже над 30 години, какъвто е и той самият, да живеят с родителите си. Ситуацията обаче го принудила.

Въпреки, че много хора смятат, че образът на Турбото му е навлякъл само негативи, актьорът не съжалява за него, тъй като смята, че той е просто етап в кариерата му. Въпреки това обаче Борислав Захариев, както е истинското име на звездата, не крие, че се опитва всячески да се дистанцира от него. С хонорара си от Биг Брадър звездата смята да помогне финансово на родителите си и да им купи подаръци за Коледа.

Актьорът отрече за някакви сериозни чувства между него и скандалната Калина Паскалева. По думите му това, което се е случвало между него и изкусителката в риалити формата е единствено безобиден флирт и нищо повече, предават от vsekiden.com. Боби Турбото е категоричен, че никога не би поканил на среща момиче като Паскалева, тъй като тя отделя твърде много внимание на външния си вид.

Нещо, което актьорът не одобрява. За него най-достойна да спечели шоуто, е Катето Евро.