Срамувам се от себе си и искам да се променя!

Гласувайте за статията

Срамувам се като се сетя какъв бях и колко много поразии направих

 

АЛКОХОЛ

Аз съм на сравнително голяма възраст. Би трябвало да съм разумен мъж и да правя нормални неща, но се хванах с несериозни хора, за които само веселбите имаха значение и това ме повлече надолу. Аз съм разведен и това допълнително ми помогна да се катурна надолу. Последното, което ми се случи беше, че лежах два месеца в болница, защото имах лоши поражения от един побой, който ми нанесоха с цел да ме ограбят.

Сестра ми дойде да ме вземе от болницата и започна да се грижи за мен. Помня, че като излизах от кома тя единствена беше там, до мен. Когато се оправих, аз отидох да живея в тях. Те с мъжа ѝ живеят на село и това беше като терапия за мен. Започнах да работя в градината, тя ми поръча капки за отказване от алкохола. Капките Алкофитал бяха много ефективни при мен. Подействаха ми още след третата опаковка. Пих ги дълго време – някъде около осем месеца, но имаше защо. Сега съм още в селото на сестра ми. Взел съм една къща под наем. Мисля да се установя тук. Изкарват се прилични пари, ако работиш, а аз освен в градината съм и майстор. поправям разни печки, стари телевизори и хората ми дават кой каквото може. Спокойно ми е и ми е хубаво тук. Вече даже не се сещам да пия толкова, нищо че от време на време си казваме с дядовците наздраве.

Митко Попов

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар