Тежък удар за Антон Хекимян! (още разкрития)

Тежък удар за Антон Хекимян! (още разкрития)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян е съсипан, щеше да се жени за любимата си!

Телевизионерът Антон Хекимян е отново сам, без гадже. Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви вече не е с приятелката си Василена Гръбчева. От няколко месеца журналиста ходи по светски събития без нея, а само в компанията на колежките си от медията, в която работи.

Двамата с репортерката от предаването на „Часът на Милен Цветков” се разделиха в началото на лятото. След това между тях отново настъпи затопляне и влюбените заминаха заедно на почивка на Южното Черноморие.

Антон Хекимян

Антон Хекимян е съсипан след като гаджето му го заряза

Според горещия слух, който обикаля медията,след романтичната ваканция Василена е била шута на Антон Хекимян. Тя дори не му го е казала лично, а му се обадила по телефона. Какъв е повода за нейната реакция обаче все още не се знае. Според близки до арменеца причината е в различния начин на живот на двамата. Както твърдят тези, които познават Антон той е скромно момче, което много не обича кръчмите и заведенията, а повече държи на домашния уют.

Той вярва в изконните добродетели и в традициите. Антон копнеел да създаде семейство и да има деца, но Василена все още не била на тази вълна. Русокосата репортерка искала да живее, да купонясва по кръчми и изобщо да се забавлява, както и да излиза всяка вечер, което адски дразнело Антон. Затова двамата често спорели и все не успявали да достигнат до необходимото споразумение.

Антон Хекимян и Василена Гръбчева са заедно повече от година. Двамата се запознали на конкурс по телевизионна журналистика на Свети Влас. В началото арменеца и репортерката упорито криеха подробности около връзката си. Но различията в начина им на живот и прекарване на свободното време е причина двойката вече да е в графата „бивши”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар