Нечувано: Виж на кого се предложи Азис! Преглеждания: 5425

Азис се предложил на Емо Каменов, но онзи не щял и да чуе
0
5/5 - (1 vote)

Емо Каменов станал обект на желание от страна на Азис!

Грамадата Емо Каменов за малко не попаднал в лапите на екстравагантния певец Азис. Костинбродският славей си го нарочил като бил на участие в една от дискотеките на Монтана, родния град на Емо Каменов. В нея железния Емо работил като охранител. Огромният ръст, татуировките и свирепото изражения впечатлил силно Азис и здраво докоснали сърцето му. Той веднага изпратил съобщения до гарда с покана първо да се срещнат. Той му предложил да му стане личен телохранител и шофьор срещу разбира се солидно възнаграждение.

Азис
Азис се предложил на Емо Каменов, но онзи не щял и да чуе

По това време участникът от „Къртицата” не бил известен и не бил участвал в култовото шоу. Мъжагата не само не приел, но дори и не отишъл на среща с Азис. Емо Каменов, който в момента е един от съквартирантите в къщата на Биг Брадър Ол Старс е известен с неприязънта си към мъжете с различна ориентация. Той е върл противник на мъжките ласки и затова веднага отказал апетитното предложение.

Дори и предложението на Краля на поп фолка здравеняка да участва в негов клип, Емо Каменов отхвърлил и не се съгласил. Железният Емо направо изригна в къщата на Биг Брадър Ол Старс при една от мисиите, където в пиесата той трябваше да играе мъж с различна ориентация. Здравенякът беше направо неукротим, докато съквартирантите го накараха в името на общия бюджет да се съгласи на тази роля.

Той показа освен свирепо поведение готовност да стигне до физическа саморазправа при определени ситуации и нежно сърце. Пред някои от съквартирантите грамадата от мускули, че се грижи за болния си баща, когото изправил на крака след тежка болест. Той бил дал част от спечеления хонорар от „Къртицата”, за лекари и медикаменти за болния си родител. Парите, които ще спечели от този сезон на шоуто Емо Каменов каза, че също ще задели една част от тях за лечение на баща си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.