Няма да позволя на алкохола да разруши и малкото щастие, което имам

Гласувайте за статията

Алкохолът няма да ми попречи да съм щастлива

 

проблем-с-алкохола

Няма да позволя на алкохола да разруши и малкото щастие, което имам

Преди три години се запознах със страхотен човек – добър, трудолюбив, честен. Мога да говоря много дълго за това колко е прекрасен, но предпочитам да си замъча. Предпочитам и името му да остане в тайна, защото не искам хората да го знаят като човек, който има проблеми с алкохола. онова, което искам да кажа е свързано с един негов проблем, който се появи наскоро. Става въпрос за това, че той пие много. И започна да пие преди година и нещо, когато почина майка му. не знам защо реши, че алкохолът може да е решение на неговия проблем. И аз не реагирах навреме и това още повече ми попречи да му помогна. Знам какво означава такава загуба, защото моята майка също е починала, но това не е решение. не е решение да пиеш, за да притъпиш болката.

Сега съм малко по-спокойна и затова пиша. От два месеца аз започнах да давам на моя приятел капките Алкофитал, който са за проблеми с алкохола. Мисля, че те му се отразяват много добре, защото вече не пие толкова много, колкото пиеше преди. Затова казвам и съм категорична, че няма да позволя на алкохола да помрачи или да попречи на щастието ми. изход винаги има.

Силвия

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар