Синът на Батето – Тодор Славков, изпадна в несвяст от пиене, левицата потресена от поведението му

Тодор Славков е припаднал от пиене в Къщата на Биг Брадър ол старс – пише „България днес”. Малък Тошко цъфна пред камерите видимо пиян и неадекватен по време на лайф изданието на риалитито в понеделник вечерта. Той по никакъв начин не се притесни, че се излага пред цяла България – отбелязва изданието. През цялото време той фъфлеше, а поведението му бе повече от скандално. След като се докарал до несвяст от пиене, внукът на Тато буквално се строполил в Къщата, а съквартирантите го сложили да си легне. След като се напил порядъчно, Тодор Славков разхвърлял бельото си и развял мъжеството си пред дамите в Къщата. Всъщност голяма част от изблиците на Малък Тошко остават скрити, тъй като продуцентите не пускат в ефир всичките му изцепки.

[caption id="attachment_429422" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков във вихъра на пиянски танц[/caption]

Темата за пиянството на сина на Батето се обсъжда дори в политическите среди. Макар и да не коментират официално поведението на внука на Тодор Живков, политици са посъветвали близките му и сестра му Жени Живкова да потърсят помощ след излизането му. „Така петни целия си род” – огорчени са от БСП. От Съюза на комунистите в България също не одобряват поведението на Тодор Славков. „С постъпките си той не е пример за обществото. Не петни името на дядо си, защото Тошко никога не е изразявал съпричастност към комунистическите идеи. По-скоро петни собственото си име” – коментира пред изданието Павел Иванов, председател на Съюза на комунистите в България. „Първия път, когато Тодор Славков участва в риалитито, пак пиеше, но всичко беше в разумни количества. Беше весел и забавен. Сега се докарва до състояние на неадекватност” – обясняват от екипа на шоуто. Приятели на Малък Тошко също са притеснени за него и съчувстват на сестра му Жени за това, че излага фамилията им.