Крисия ще пее в Европарламента

Ангелогласната чаровница Крисия вече превзема и света.

Днес 10-годишната разградчанка ще пее лично на президента на Щатите – Барак Обама. Информацията бе потвърдена лично от бащата на Крисия – Марин Тодоров. Детето-чудо на България ще представи невероятните си гласови способности в сградата на Европейския парламент в Брюксел, където американският президент Барак Обама организира закуска с политически лидери, която се е превърнала в традиция. На събитието ще присъстват гости от цял свят. Прави впечатление, че в списъка с посетители присъстват предимно благородници и политици.

[caption id="attachment_429416" align="alignright" width="300"]Крисия ще пее в Европарламента Крисия ще пее в Европарламента[/caption]

Марин Тодоров обаче подчертава, че държи да отбележи, че поканата Крисия да огласи това значимо събитие не е дошла от българска страна, а от екипа на президента на САЩ Барак Обама, който е наблюдавал изявите на чаровната ангелогласница и е останал изключително впечатлен. Именно от екипа на Обама е дошло предложението гласът на Крисия да озвучи това значимо събитие и той е приел. Крисия ще изпълни християнския химн Amazing Grace. Песента е една от най-известните и популярни на територията на Щатите. Разбира се талантливата чаровница няма да пропусне да представи и българска песен. До последно обаче тя е имала колебания коя точно да бъде.

Крисия се е двоумила между два варианта – песента, с която се представи на тазгодишното издание на детската „Евровизия” заедно с близнаците Хасан и Ибрахим – „Детска планета” или емблематичното парче „Моя страна, моя България” на Емил Димитров. Песента на Емил Димитров е сред любимите парчета на ангелогласната чаровница.

Припомняме, че преди броени дни малката Крисия предизвика истински фурор при появата си на сцената на площада в Димитровград. Любимката на малки и големи прикова вниманието на насъбралото се множество на централния площад „България” за тържественото запалване на светлините на коледната елха. Чаровната Крисия бе посрещната лично от градоначалника Иво Димов, след което застана като Снежанка до белобрадия Дядо Коледа. Ангелогласната разградчанка изпълни песента „Моя страна, моя България” на Емил Димитров, с която спечели заслужени бурни аплодисменти, пише pik.bg.