Чудо: Невероятна мистерия втрещи Русия! Преглеждания: 22022

Тайнственото село в Русия предизвика редица въпроси, но всички без отговор
0
5/5 - (1 vote)

Невероятната загадка с руското село втрещи всички в Русия!

Руско село мистериозно се появява и изчезва. То не може да бъде отбелязано на картата, а някои от хората съвсем случайно са попадали на неговите дири. Селото се намира в Сибирския край в Русия, но според жителите на Мальобка някои са го виждали, но то не може да бъде отново посочено на картата или да се разбере точното му местонахождение. Валерий Якимов случайно попада на селото-призрак преди години. Той сега е изследовател, а случката е станала, когато е бил едва на четиринадесет години. С група приятели те се качват на лодка и като пропътували двадесетина километра по реката, слезли от нея на брега.

Русия
Тайнственото село в Русия предизвика редица въпроси, но всички без отговор

Решили по земя да стигнат до крайната си точка, село Каменка. Какво било учудването им, когато наоколо не забелязали никакво село. Те тръгнали по една странична пътека. Тя била осеяна с паднали дървета и според разказа на момчетата по-късно, все едно оттам бил минал смерч, който повалил могъщите дървета.

След като извървели определено разстояние навътре по пътеката момчетата видели къщи и село, за което не знаели, че се намира там. Постройките били като току-що изоставени. Но след като влезли вътре, видели че огнището още е топло, а на масата имало току-що извадени картофи. Тъй като малчуганите бил гладни и изморени, те се нахвърлил на печените картофи и после заспали в желанието си да дочакат стопаните да се завърнат. Те искали да ги упътят накъде да вървят, тъй като се били заблудили и отклонили от пътя.

Изненадващо ги събудил клаксон на камион. Шофьорът на газката им казал, че пътувал по пътя, но изненадващо паднала мъгла и той се озовал в това призрачно селище. Момчетата се качили при него и той ги отвел до родното им село. Въпреки че те пропътували с лодка по река двадесет километра, на връщане не изминали повече от пет и се озовали в родните си къщи. Колкото и да се мъчили след това да намерят селото-призрак, те така и не успели да открият мeстоположението му. Изследователи в Русия също не успели да установят координатите на мистичното село. Но когато били на територията, която била посочвана като възможна за разположението на селото, часовниците им или полудявали да се въртят, или буквално почти спирали.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.