Потрес: Глория изпраща щерка си Симона в дебелариум!

Потрес: Глория изпраща щерка си Симона в дебелариум!
5 (100%) 1 vote

Глория пропищя, че щерка й Симона била дебела!

Симона Загорова отива на дебелариум. Щерката на Глория я задмина, но не по пеене, а по килограми. Майката изглежда доста стройна и тънка пред дъщеря си Симона, която е само на невръстните осемнадесет години.

Момичето е доста пухкаво и прилича повече на визия на майка си в началото на кариерата. Тя се оглежда за дрехи за абитуриентския си бал догодина, но харесва все тоалети, в които засега няма шанс да се побере. Затова майката й решила да даде рамо на своята наследница и потърсила помощта на д-р Емилова. Певицата на „Пайнер” е дългогодишна нейна пациентка и приятелка, и двете с дъщеря й решили заедно да отслабват, за да станат като фиданки.

Глория

Глория индиректно нерече щерка си свиня

Симона разбрала, че трябва да изхвърли от менюто си трайно сладкишите, тестените изделия и пиците, а да наблегне на диета с повече зеленчуци и плодове. Симона Загорова участва и на концерта на Планета ТВ, по случай тринадесетия рожден ден на музикалната медия. Кралицата на поп фолка извоюва правото от шефа си и щерка й да се пробва на грандиозната сцена.

Отзивите в социалната мрежа не закъсняха заради участието на майка и щерка на една сцена. Те бяха разностранни, но повечето потребители отразиха възхищението си от двете. Потребителите отбелязаха на страниците във Фейсбук, че Симона Загорова е вече в обувките на майка си и добре пее. Но явно килограмите й стават все по-плашещи и затова Глория е решила да вземе крути мерки срещу тлъстините на щерка си.

Младата тийт певица обаче е красива, въпреки излишните си килограми, за което спор няма. Почитателите на наследницата на Глория са категорични, че тя изглежда млада и красива без тоновете грим, с които хубавицата обича да се шари. Но наднорменото й тегло все пак силно стресирало младото дарование. Затова Симона Загорова категорично решила не само да послуша майка си, но и наистина да се подложи на диетата на известната диетоложка на звездите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Потрес: Глория изпраща щерка си Симона в дебелариум!”

  1. Joana Rubin

    Дек. 03. 2014

    СЯКАШ ТЯ НЕ БЕШЕ ДЕБЕЛА, КАТО БЕШЕ МЛАДА. КАКВО МУ Е НА ДЕТЕТО. ЗАЩО СЕ ВТРЕЩЯВА ЗА ГЛУПОСТИ. ПО-ДОБРЕ ДА ГО ДОВЕДЕ ПРИ МЕН.

Добавете коментар