Боби Турбото направи неочаквани разкрития! Преглеждания: 7637

Боби Турбото обиди съквартирантите и най-вече Калина
0
5/5 - (1 vote)

Боби Турбото заяви, че никога не би се влюбил в жена като Калина Паскалева!

Боби Турбото окончателно изхвърча от къщата на Биг Брадър Ол Старс снощи. Актьорът Боби Турбото бе изритан от зрителите заради това, че се показа като хлъзгав, двуличен, депресиран и неистински. Той получи най-малко одобрение от останалите предложени за елиминиране играчи.

Нарочените за изгонване бяха още грамадния гард от Монтана Емо Каменов, внукът на Тодор Живков- малък Тошко, естрадната прима Петя Буюклиева и морския мачо Христо Трифонов. Въпреки безцеремонното си държане в Къщата и вулгарния си език, бодигарда се класира на второ място и остана да продължи играта.

Боби Турбото
Боби Турбото обиди съквартирантите и най-вече Калина

Изненадващо първи по вот и одобрение получи Малък Тошко, кайто и в нощта на елиминациите трудно стоеше на капането, защото беше отново порядъчно натряскан. Той съсипа буквално нервите на актрисата Катето Евро заради безпардонното си държане и показване на мъжките си атрибути на показ, след като е поел умопомрачително количество алкохол. Ужасена, Катето Евро пожела от Биг Брадър да излезе от къщата, но железния Емо Каменов успя да я кротне и успокои, макар и временно.

При излизането си от Къщата, пред Ники Кънчев Боби Турбото заяви, че трябва да си пълен идиот и непукиз, за да оцелееш и продължиш играта. Въпреки това безработния актьор сподели, че от това шоу човек има какво да научи. Много неща той е разбрал за себе си и за някои от останалите. И е невъзможно пред камерите, които те снимат през цялото денонощие да не разкриеш в един момент истинската си същност. Но лошото е, че записите могат така провокативно да бъдат комбинирани, че да те покажат в светлина, която не е много благоприятна за теб самия.

Пред Гала в предаването й на „На кафе” Боби Турбото заяви, че не е изпитвал никакви лирични чувства или трепети към скандалната Калина. Той не възнамерява изобщо да има каквито и да е отношение и след шоуто с нея. Актьорът призна, че в момента няма жена до себе си,но продължава да вярва в любовта и да гледа напред. Но въпреки че не е емоционално обвързан той няма намерение да има връзка с Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.