Велизар Енчев точи зъби за висок държавен пост

Велизар Енчев точи зъби за висок държавен пост
3 (60%) 2 votes

Велизар Енчев възнамерява да се кандидатира за президент

Велизар Енчев, който в неделя обяви, че напуска Патриотичния фронт, точи зъби за висок държавен пост.

Оказва се, че чрез скандала с доскорошния си шеф Валери Симеонов, Велизар Енчев повишава популярността си и лъска имидж.
Източници разкриват, че Енчев се стяга да се кандидатира за президент.
Велизар Енчев вече е минал в редиците на независимите депутати в 43-то Народно събрание, където е и скандалната депутатка Ана Баракова.
Депутатът вече работел на новото си политическо поприще, а запознати разкриват, че вече е започнал да плете кошницата си още отсега за предстоящите президентски избори през 2016 година.

Велизар Енчев възнамерява да се кандидатира за президент

Велизар Енчев възнамерява да се кандидатира за президент

В момента депутатът използва раздялата си с Валери Симеонов и Красимир Каракачанов, за да си постеле за президентската кандидатура.
Велизар Енчев се заканил, че ще използва и най-дребните лостчета в скандала с Патриотичния фронт, за да повиши популярността си.
Неслучайно Велизар Енчев посочва в писмото си до председателя на парламента Цецка Цачева, с което я уведомява за напускането си на Патриотичния фронт, че се разграничава от „ксенофобските прояви”.
Правело впечатление, че Енчев говорел като в предизборна агитация за политическите измами, идеологическите платформи, спасението на България и др.
Народният представител стъпвал главно върху удари срещу партията на бившия си работодател Валери Симеонов – НФСБ.

Велизар Енчев подчертал, че НФСБ се фиксира единствено върху етническата принадлежност на опонентите си и хвърля сянка върху демокрацията.
Велизар Енчев посочва в писмото, че напуска редиците на Патриотичния фронт, за да продължи да отстоява интересите на избирателите като народен представител, нечленуващ в парламентарна група.
Валери Симеонов, за който се счита, че е наясно с мераците на Велизар Енчев за „Дондуков” 2 обяви в почти прав текст, че това е някакъв театър.
Велизар Енчев вече е стартирал и ответен удар срещу тези, за които се предполага, че ще му скочат.
Той твърди, че е бил агент на Държавна сигурност, което говори, че се стяга за нов ход в политиката, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Велизар Енчев точи зъби за висок държавен пост”

  1. Таня Милкова

    Дек. 03. 2014

    Велизар Енчев е един достоен човек. Не виждам нищо лошо да се кандидатира за президент. Но не смятам, че напускането му на ПГ на "Патриотичен фронт" е свързано с това. И визия, и интелект, и достойнство, и интелигентност!!!!

Добавете коментар