Как да обясня на дъщеря ми, че алкохола е лошо нещо? Преглеждания: 2464

0
Оценете този post

Това е най-простия въпрос, който си задавам, когато стане въпрос за това, че дъщеря ми злоупотребява с алкохола

 

alko dete
Как да обясня на дъщеря ми, че алкохола е лошо нещо?

Може да звучи наивно, може да ви се струва тъпо, но аз вече изговорих всичко, което може да се каже по този проблем. Казвала съм ѝ какво ли не – че не е хубаво жена да пие, че това ще ѝ съсипе красотата, че си вреди на здравето, и пак, и пак, и пак. Казвала съм ѝ, че няма да може да си намери хубава работа или добър мъж. казвала съм всичко. И от всичко казано и видяно от нея, аз стигнах до заключението, че алкохола е лошо нещо.

Дъщеря ми е на 24 години и според мен, както и според една психиатърка, при която я заведох след два дни увещаване, тя сериозно злоупотребява с алкохола. Млада е, хубава е, умна е, а се съсипва. Сега, от едни 4 месеца насам, има някакво затишие, някакво подобрение, нещо явно се е случило, защото тя започна да намалява алкохола и да пие по-малко. Поръчала си е някакви билкови капки, които пие. Капките се казват Алкофитал и май те са ѝ повлияли за това да не злоупотребява толкова с алкохола. Не знам какво да ви кажа. от една страна се радвам,че така става, но от друга ми е малко притеснено пак да не се върне към алкохола. Но, стига вече! Няма да мисля за лоши неща.

Ленка Христозкова от Стара Загора

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.