Елен Колева очевидно си търси нов спонсор

Елен Колева успя да оплете в мрежите си руски богаташ.

След поредната раздяла с бизнесмена Сашо Майонезата, Елена Колева присъства на тематично парти в един от столичните клубове. Актрисата, която все още е в търсене на театър, на чиято сцена да се изявява, а най-вероятно и на нова половинка, разкърши снага сред интериор, който напомняше на дворцова зала. И други известни представителки на нежния пол опитаха от изисканите питиета и храни на руски богаташ. Сред опитващите от хайвера, водката, пурите и шоколада, бяха забелязани певицата Йоана Драгнева, олимпийската ни шампионка Тереза Маринова и моделът Деси Зидарова, пише „Стандарт”.

[caption id="attachment_429299" align="alignright" width="300"]Елен Колева очевидно си търси нов спонсор Елен Колева очевидно си търси нов спонсор[/caption]

Очевидно Елен Колева си търси нов богаташ, който да я издържа, след като удари дъното след раздялата си с Александър Найденов. Запознати припомнят, че заради него тя бе изритана като мръсно куче от щата си в Народния театър, където той бе ходатайствал по-рано за назначението й. Колеги я ожалиха, че без издръжка от богаташа и без работа, красавицата от Монтана тъне в мизерия. Из актьорските среди обаче не спират да си задават въпроса дали Елен Колева си търси нова половинка, за да я издържа или най-вече иска да си отмъсти на Александър Найденов.

Припомняме, че бизнесменът предизвика гняв у актрисата след като малко след раздялата им, се появи на светско събитие с нова приятелка. Очевидно двойката се разбира повече от чудесно. Мистериозната брюнетка придружаваше Александър Найденов на юбилейното ревю на дизайнерката Жана Жекова. През цялата вечер влюбените гълъбчета се държали за ръце, а Найденов непрекъснато шепнел нещо в ухото на новата си изгора. Близки до бизнесмена разкриват, че той не е от хората, които ще си позволят да демонстрират близост в публичното пространство просто ей така. Според тях, щом Найденов се е осмелил да се покаже пред приятели и журналисти с въпросната брюнетка, то това означава, че между тях има нещо, пише pik.bg.