Кобрата и Андреа се скриха в Сапарева баня

Кубрат Пулев-Кобрата и изгората му – фолк певицата Андреа се отдадоха на почивка.

Двамата се скриха в Сапарева баня. Запознати разриват, че силиконката не оставя и за миг Кобрата. Боксьорът имал крещяща нужда от почивка след изтощителните тренировки и тежката загуба, която понесе от Владимир Кличко. След загубата на Кобрата от украинеца, Андреа изцяло освободила времето си за него. Тя отказвала ангажименти и почти не е приемала участия, откакто Кобрата се е върнал в България, само и само да е край него.

[caption id="attachment_429288" align="alignright" width="300"]Кобрата и Андреа се скриха в Сапарева баня Кобрата и Андреа се скриха в Сапарева баня[/caption]

Именно Теодора (както е истинското име на Андреа) била човекът, който успял да убеди Кобрата, че ще е от полза и за двамата да си отдъхнат малко като се скрият за известно време в родния край на родителя й Румен Андреев.

Местните жители веднага разпознали известната двойка. Те не пропускали да позират за снимка с Кобрата, както и да му искат автографи. Вниманието им е насочено основно към боксьора, докато Андреа сякаш остава почти незабележима. Местните сякаш не смятат Андреа за голяма звезда, тъй като я познават от малка. Те споделят, че веднага познали, че Теодора е на гости на баща си по паркирания пред къщата джир „Порше Кайен”. След пристигането си в Сапарева Баня, Кобрата и Андреа се отдали на почивка в огромната къща, след което седнали да хапнат заедно с родителите на певицата.

Родителите на Теодора не пропускат възможност да притиснат младата двойка за брак и бебе. По време на почивката, Андреа и Кобрата отскочили до Дупница, където пили кафе в едно от местните заведения и след това се разходили из градския парк. Разбира се Кобрата и там не останал незабелязан. Появата му предизвикала истински фурор сред младежите. Тийнейджър, който е луд фен на боксьора споделя, че с Кобрата се снимали повече момчета, отколкото момичета. През смях той посочва, че вероятно дамите се страхуват от гаджето му Андреа, пише pik.bg като се позовава на информация на „Всеки ден”.