Тодор Славков „взриви” съквартирантите с тази изцепка Преглеждания: 12740

Този път Тодор Славков надмина дори себе си
0
5/5 - (1 vote)

Този път Тодор Славков надмина дори себе си

Внукът на бившия Първи – Тодор Славков успя да „взриви” мира в къщата и да докара съквартирантите до ужас с поредната си изцепка.

По време на снощното живо предаване, когато Боби Турбото напусна къщата на Биг Брадър Ол Старс по волята на зрителите, стана ясно, че нещо в къщата не е наред.
В гвоздея на вечерта обаче далеч не се превърнаха причините, поради които Боби Турбото бе посочен за изгонване от къщата, нито пък неговото излизане, а реакцията на Катето Евро.
Актрисата изпадна във временна истерия в момента, в който разбра кой е изгоненият.

Този път Тодор Славков надмина дори себе си
Този път Тодор Славков надмина дори себе си

Тя веднага поиска среща в изповедалнята, където по предварителна информация е възнамерявала да заяви желанието си да напусне формата.
Катето Евро не успя да скрие възмущението си от факта, че зрителите са дали най-голяма подкрепа именно на Тодор Славков – цели 51%.
Това, което стана ясно за масовия зрител бе само фактът, че по-рано същата вечер между нея и внука на бившия Първи, се е разразил скандал.
Едва ли за някого от зрителите е било изненада, че внукът на Тато се прояви за пореден път в светлината, в която сме го виждали многократно – пиян до безпаметност.
Тодор Славков направи няколко опита да стигне до Катето Евро, тъй като очевидно имаше да й обясни нещо, но за негово огромно съжаление срещаше безапелационния отпор на Емил Каменов, който се изправи като стена пред него.

Ники Кънчев коментира в студиото си само факта, че Катето Евро се опитва да стигне до изповедалнята, за да говори с Биг Брадър, но така и не стана ясно каква е причината.
При излизането си обаче Боби Турбото разкри мистерията. Стана ясно, че Тодор Славков се е държал изключително нагло и безпардонно след поредното си напивате като е развял мъжествеността си пред останалите съквартиранти.
Боби Турбото, който бе видимо възмутен заяви пред Ники Кънчев, че поведението на внука на бившия Първи е повече от абсурдно и поясни, че Малък Тошко се катерил по мебелите и си свалял бельото. В заключение Боби посочи, че докато е бил в къщата е виждал по-често мъжествеността на Тодор Славков, отколкото своята, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.