Синдромът Анита Мейзер сякаш е на път да превземе страната

За съжаление синдромът Анита Мейзер набира все по-голяма популярност в България.

Поредното доказателство за това, че синдромът Анита Мейзер набира безапелационно скорост е фактът, че скандалната тв водеща от близкото минало Албена Вулева попадна в годишната класация на Viewsofia. за най-красиви българи. Очевидно българската представителка на конкурса „Мисис Свят” 2014 година успя да повлече крак. Запознати посочват, че традиционно изданието излъчва по 25 представители от нежния и от силния пол, които са успели да грабнат вниманието през настоящата година, отбелязва на страниците си в.”Монитор”.

[caption id="attachment_429279" align="alignright" width="300"]Синдромът „Анита Мейзер” сякаш е на път да превземе страната Синдромът „Анита Мейзер” сякаш е на път да превземе страната[/caption]

Безспорно жълтата тв водеща Албена Вулева без никакво притеснение би могла да бъде определена като поредната, завладяна от синдрома Анита Мейзер. Изданието аргументира включването й в класацията с това, че заради безпощадната си откровеност, която демонстрира към българските знаменитости по време на участието си във ВИП Брадър, Вулева се е превърнала в една от най-мразените фигури от българския елит. Блондинката направи поредния сатиричен опит да се надсмее над хората, които се вземат твърде на сериозно. От Viewsofia обаче посочват, че докато не всички са успели да я разберат, те успели да си я харесат.

Място в класацията са намерили и други участнички от последния сезон на ВИП Брадър като Йорданка Христова и Елена Кучкова. За разлика от Албена Вулева, която сякаш е типичният представител на синдрома Анита Мейзер, двете са успели да се наредят до наистина красиви актриси като Ирмена Чичикова. От актьорските среди подчертават, че Чичикова има три главни роли в киното (последната от тях във филма „Виктория” – част от официалната селекция на фестивала Sundance) и е носителка на наградата „Аскер”. В класацията е включена и режисьорката Майя Виткова, а честта на красивите български модели защитават Ема Паунова и Креми Оташлийска. Разбира се съвсем заслужено в класацията влязоха и спортните лица като отборът ни по художествена гимнастика, фигуристката Албена Денкова, Евгения Раданова, Сани Жекова и Цвети Пиронкова, пише pik.bg.

Мнозина вече започнаха да си задават въпроса дали синдромът Анита Мейзер не е на път да се превърне в запазена марка.