Кремена Халваджиян избухна в дива ярост!

Кремена Халваджиян избухна в дива ярост!
5 (100%) 2 votes

Кремена Халваджиян все по-често започна да къса синджира!

Кремена Халваджиян отново се заяде с мистър „Невада”. Къци Вапцаров й е трън в очите и то не от сега. Съпругата на продуцента Маги Халваджиян поде войната с шоумена отново в социалната мрежа. Там Къци Вапцаров също изпращаше стрели против семейство Халваджиян. Къци Вапцаров отново изгря през 2012 година, когато влезе в шоуто на ВИП Брадър. След това той се изяви и в танцувалната продукция „Като две капки вода”, чийто продуцент е дългокосия арменец.

Къци Вапцаров обаче се ядосваше непрекъснато, след като бе предмет на постоянни подмятания в шоуто „Господари на ефира”. Къци се закани да си търси правата и да гони до дупка и двамата водещи – Зуека и Димитър Рачков. Той заяви, че това не са обикновени подмятания и кудоши с него, а си е чиста гавра с хората и в частност с него. Кремена обаче не остана длъжна на бившия шоумен. В социалната мрежа тя обяви, че екс телевизионния водещ на „Невада” Къци Вапцаров е изваден от нафталина.

Кремена Халваджиян

Кремена Халваджиян все по-често започна да излива гнева си публично

А Къци Вапцаров продължава да прави различни номера, за да привлече свои фенове към личната си страница във Фейсбук. На нея той излага своите разбирания и ценности за живота, като я използва и за трибуна срещу съпругата на Маги Халваджиян-дизайнерката Кремена.

Кремена Халваджиян пък буквално сече всички, които по някакъв начин застават против нейното мнение. Припомняме, че преди известно време отново от социалния клюкарник тя призова Нико Тупарев той се извини заради продуцираното от него шоу ВИП и БИГ Брадър. Защото в тях той е вкарал такива „изчезнали” от употреба имена, като например това на Къци Вапцаров, както и скандални персони, визирайки заядливата рускиня Людмила Захажаева и нейната щерка, мадам „Сигнално жълто” Албена Вулева. Но във Фейсбук Кремена Халваджиян е доволна, че може да изтрие гадните коментари и изобщо да забрани достъпа им до страницата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар