Анджелина Джоли се е разминала на косъм със смъртта при тежка катастрофаАнджелина Джоли е с контузия на врата вследствие на удара

Анджелина Джоли е оцеляла като по чудо след тежка катастрофа. Една от най-красивите актриси в света е претърпяла тежък инцидент в неделя вечер. Звездата е пътувала в колата заедно с личния си шофьор, когато той изгубил контрола над возилото. Вследствие на това колата поднесла и се ударила в бордюра и парапета на тротоара. Причина за инцидента е мократа настилка, научиха от "24 часа".

[caption id="attachment_429215" align="alignright" width="300"]Анджелина Джоли Анджелина Джоли[/caption]

Самата Анджелина Джоли е била на задната седалка на автомобила по време на инцидента. Пред камерите на медията X17 Online свидетел на катастрофата разказва, че гледката е била страшна, колата на звездата е била напълно смачкана в предната си част. "Цяло чудо е, че се размина без жертви", разказва очевидецът на случилото се.

Неофициални източници издават, че вследствие на удара Анджелина Джоли е получила контузия на врата, но като цяло е добре. След случилото се на мястото е дошъл друг шофьор, който я е откарал до болница, а от там и до дома й. Самата актриса все още не е направила изявление по повод на инцидента.

Катастрофата е станала след финала на прожекцията на новия филм на Анджелина Джоли - "Unbroken" в Бевърли Хилс. Напоследък на красивата актриса й се насъбра доста, коментират феновете й. Първо звездата се изпокара със съпруга си Брад Пит в Сидни, а папараци успяха да заснемат семейната свада и да я направят достояние на целия свят.

"Сега и тази катастрофа, която със сигурност я е уплашила. Дано просто да е в лош период и скоро всичко да е наред", коментират онлайн потребителите.