Тодор Славков е свалил 23 килограма с режима на дядо си

Внукът на Тато – Тодор Славков разкри как е свалил излишните 23 килограма от фигурата си и се е превърнал в строен мъжага.

За всички е повече от очевидно, че визията на Тодор Славков няма нищо общо с тази отпреди няколко години, когато отново бе част от съквартирантите в риалити формата Биг Брадър. Внукът на бившия Първи – Тодор Живков, е променил коренно начина си на живот. Тодор Славков сам издаде, че за да се превърне в това, което е днес, е заимствал от диетата на дядо си.

[caption id="attachment_429203" align="alignright" width="300"]Тодор Славков е свалил 23 килограма с режима на дядо си Тодор Славков е свалил 23 килограма с режима на дядо си[/caption]

Той е намалил драстично любимите си спиртни напитки и хапвам, колкото е хапвал Тодор Живков навремето. Малък Тошко припомня, че и на преклонна възраст Тодор Живков имал завидна фигура. Оказва се, че Тато се е хранил с доста здравословно меню (а и кой друг, ако не той?!) по строг режим, който му е бил предписан от личните му лекари. В менюто на Тодор Живков рядко присъствали месо и риба. Бившият Първи повече наблягал на постните храни и салатите и Тодор Славков също се стреми да спазва този режим, от който очевидно има резултати и то завидни. С помощта на този режим Малък Тошко успял да се отърве от излишното си тегло в рамките на година и половина. В допълнение на здравословния режим, Тодор Славков наблегнал много и на фитнеса, тъй като на всички е ясно, че без движение не става.

Междувременно скандалите и разделението под покрива на Биг Брадър Ол Старс вече са факт. Съквартирантите си обособиха групички по интереси и симпатии и враждуват открито с противниковите лагери. Припомняме, че в петък Емил Каменов избухна жестоко и показа страховитото си лице. С това си избухване обаче той започва да губи симпатиите на съквартирантите си, в това число и на Тодор Славков. Внукът на бившия първи не скри, че има пристрастия към друг от съквартирантите, уточнявайки, че става въпрос за Ники Китаеца, пише pik.bg.