Кличко се чувства виновен заради гигантското бебе

Годеницата на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър очаква бебе гигант.

Именно поради тази причина бъдещата половинка на Кличко ще ражда със секцио. Дъщеричката на русото миньонче и световния шампион по бокс в тежка категория – Владимир Кличко, трябва да се появи на бял свят до Коледа. Запознати посочват, че Хейдън Пенетиър вече е влязла в деветия месец. През последните няколко седмици, актрисата придоби внушителни размери след като наля 20 килограма. Изгората на Владимир Кличко почти е удвоила теглото си. Въпреки това тя все още не може да стигне категорията на Кличко, майтапят се шегобийци от спортните среди.

[caption id="attachment_429189" align="alignright" width="240"]Кличко се чувства виновен заради гигантското бебе Кличко се чувства виновен заради гигантското бебе[/caption]

Преди да забременее, Хейдън Пенетиър тежеше едва 47 килограма. На фона на дребничкия й ръст от 157 см., днешното й телосложение изглежда доста внушително. Разликата е драстична и няма как да не направи впечатление. Според неофициално потвърдена информация, годеницата на Кличко е избрала да ражда със секцио заради гигантските размери на бебето. Новината бе съобщена от техен близък пред британското издание „Closer”. Въпреки размазващия имидж на Владимир Кличко на боксовия ринг, който от десетилетие насам няма нито една загуба, Хейдън Пенетиър споделя, че той е много грижовен мъж. С една дума, Хейдън определя Кличко като „невероятен”.

Актрисата разкри, че шампионът по бокс в тежка категория се чувства виновен, че бебето, което носи е гигантско. Бременността й ги прави още по-близки и сплотени. Двамата са много привързани един към друг и възнамеряват някой ден да узаконят любовта си официално, като сключат брак, пише pik.bg. Преди време някои медии публикуваха инфорвацията, че Хейдън Пенетиър и Владимир Кличко са пред раздяла заради често променящите й се настроения напоследък. Твърдеше се, че боксовият шампион едва издържа на капризите й и дори сериозно се замислял да се разделят. Очевидно това е поредната измислица на булевардните издания, а и думите на актрисата го потвърждават. Освен това да не забравяме факта, че веднага след мача си с Кобрата, който се проведе в Хамбург, Кличко отлетя за САЩ, където е годеницата му.