Запознати очакват мощна контраатака срещу Евгени Минчев

Паркетният лъв Евгени Минчев, който ще бъде запомнен дружбата си със скандалната жълта водеща Албена Вулева по време на престоя си във ВИП Брадър, отново успя да скандализира обществото.

Въпреки неразривното приятелство, което Евгени Минчев и Албена Вулева демонстрираха под покрива на риалити формата, паркетният лъв не изневери на себе си и заклейми скандалната тв водеща от близкото минало. Евгени Минчев, заяви, че Албена Вулева не става за нищо и поради тази причина съвсем спокойно би могъл да я добави към колекцията си от парцалени кукли.

[caption id="attachment_429170" align="alignright" width="300"]Запознати очакват мощна контраатака срещу Евгени Минчев Запознати очакват мощна контраатака срещу Евгени Минчев[/caption]

Ако си мислите, че тази изцепка на бившия брадър е скандална, то какво ще кажете, когато разберете, че към колекцията си от парцалени кукли добави Атанас Месечков, „баба Данче” и маненката Зорница Линдарева и както се изрази самият той – всички останали.

Върхът на всичко бе публикацията на Евгени Минчев на страницата му в социалната мрежа Фейсбук по адрес на Албена Вулева, която гласи: „Почивай в мир”. Разбира се никой не очаква скандалната жълта водеща да остане длъжна на лорда. Всички са притихнали в очакване на контраатаката, а запознати са категорични, че Албена Вулева ще се почувства предадена от думите на Евгени Минчев, а гневът й ще я накара да отвърне много мощно на атаката.

И докато Евгени Минчев „погребва” Албена Вулева, американското списание „People” пък публикува на сайта си некролога на световноизвестния актьор Кърк Дъглас, предава Асошейтед прес. Немалка част от изданията имат порочната практика да пишат предварително некролозите на известни личности. Идната седмица актьорът Кърк Дъглас ще навърши 98 години и вероятно именно това е поводът, който е подтикнал редакцията на изданието да направи материал за кончината на актьора. Поради неизвестни причини обаче некрологът на Кърк Дъглас е излязъл на сайта на изданието. Прави впечатление, че на некролога е било написано: „Да не се публикува”.

За момента представителят на семейството на Кърк Дъглас все още не е коментирал по никакъв начин слухът за кончината на легендарния актьор, пише pik.bg.