Валери Симеонов е доволен от факта, че Велизар Енчев сам е напуснал редиците на Патриотичния фронт

Изненадващ раздор се завихри в редиците на Патриотичния фронт.

След като Велизар Енчев напусна редиците на Патриотичния фронт, Валери Симеонов бе категоричен, че няма да пада на нивото на доскорошния си служител. Позовавайки се на думите му, „Флагман.бг” пише, че Валери Симеонов е доволен от факта, че не се налага да изключва Енчев от Патриотичния фронт и е изключително доволен от постъпката му. Припомняме, че Велизар Енчев заяви вчера в ефира на предаването на Сашо Диков по Нова тв, че напуска групата на патриотите в Народното събрание, считано от 1 декември (т.е от днес). Лидерът Валери Симеонов е категоричен, че щом Енчев е подписал декларацията в ефир, е повече от ясно за какво става въпрос.

[caption id="attachment_429152" align="alignright" width="300"]Валери Симеонов е доволен от факта, че Велизар Енчев сам е напуснал редиците на Патриотичния фронт Валери Симеонов е доволен от факта, че Велизар Енчев сам е напуснал редиците на Патриотичния фронт[/caption]

Валери Симеонов уточни, че Енчев вече има едно наказание за неколегиално и неетично отношение и така или иначе е трябвало да бъде изключен при следващ гаф. Лидерът на НФСБ бе категоричен, че Велизар Енчев ще бъде изключен автоматично от редиците на партията, тъй като не му се пада на неговото ниво. Той посочи, че след това изявление на Енчев, се чувства изключително свободен човек. Освен това сякаш се опита да прати доскорошния си служител по дяволите, заявявайки, че изобщо не го интересува какво ще е поведението му занапред и да прави, каквото си иска.

Днес в ефира на сутрешния блок на Нова тв, Валери Симеонов отново коментира случая с напускането на Велизар Енчев. Той определи поведението му като „доста театрално”. Симеонов категорично отхвърли твърдението, че преди изборите са заявили, че няма да подкрепят никой и подчерта, че няма намерения да влиза в обяснителен режим. Съпредседателят на Патриотичния фронт подчерта, че Велизар Енчев не е честен човек. В заключение той разкри, че е било позволено на Енчев да гласува против Бойко Борисов, пише pik.bg.