Хубавата Калина Паскалева споделя тайни в екслузивно интервю за „Уикенд”

Калина Паскалева, която е една от атрактивните участнички в „Биг Брадър Ол старс”, споделя тайни от личния си живот в интервю за „Уикенд”. В него тя разкрива отношенията си с боса на ВИС-2 Георги Илиев. „В книгата си („Дневниците на една ку*ва”) разказвам за Главния и визирам Георги Илиев. Лични са моите впечатления от него, той ме спаси от един сводник преди години, помогна ми да избягам. Това може да се потвърди от страшно много хора. Имали сме само и единствено приятелски отношения. Аз съм доста малка и не смятам, че по онова време той е изпитвал някакви желания към мен. Никога след това не съм виждала въпросния сводник и не съм се сблъсквала с подобни проблеми” – споделя Калина Паскалева.

[caption id="attachment_429108" align="alignleft" width="300"]Калина Паскалева Калина Паскалева е вече готова за семейство[/caption]

На въпрос дали е била близка с Гонзо, дамата с амбицията на журналист отговаря: „В интернет пространството няма нито една моя снимка с мъж, камо ли пък с женен. За всеки се мълви какво ли не. Никога не съм се сърдила, че някой ме обсъжда, дори да е казано нещо невярно за мен. Всеки има право да си говори, въпросът е да не го прави в публичното пространство, защото майка ми е адвокат и няма да му е готино, ако заведа дело” – заплашва Калина Паскалева. Попитана дали ще флиртува в Къщата на Биг Брадър, дамата отвръща: „Креватни истории със сигурност няма да има. А флирт... зависи кой как го разбира. Ако някой си мисли, че го харесвам, проблемът си е негов”. На въпроса дали е обвързана, Калина Паскалева отговаря: „Не, необвързана съм от много време. Прекалено много работя и нямам време. Не ми е чужда обаче идеята за брак и дете. Много искам да имам семейство. Получавала съм предложение за брак, но не беше от подходящия човек” – признава дамата.