Люси Иларионов се чуди как да помогне на бащата на любимата сиЛюси Иларионов може и да влезе в затвора заради проблемите на Ани Хоанг и семейството й

Люси Иларионов може да влезе в затвора! И в случая изобщо не става въпрос за сценарий на някой нов клип. Популярният режисьор на поп фолк клипове е изправен пред угрозата да бъде арестуван. А причината за това е бащата на половинката му Ани Хоанг - Фук Чонг. Който се оказва, че пребивава нелегално в страната ни.

[caption id="attachment_429083" align="alignright" width="300"]Люси Иларионов и Ани Хоанг Люси Иларионов и Ани Хоанг[/caption]

Чонг е пристигнал в България още през 80-те години на миналия век, когато се влюбва в майката на певицата. Заради нея мъжът остава тук и двамата сключват брак. По онова време всичко с пребиваването му в България е законно и уредено. През 1991 година обае, две години след промените, МВР му отнема документите, тъй като по това време е организирана чистка за чужденци. От тогава до сега мъжът пребивава в страната ни нелегално, а единственият документ, който притежава, е брачното му свидетелство.

Заради липсата на каквито и да е документи, Чонг не успява и да си намери нормална работа, разказа Люси Иларионов пред камерите на Нова телевизия. Режисьорът, който излиза с щерката на Чонг, е категоричен, че единствената възможност за бащата на Ани Хоанг е да напусне България и да отиде в някоя от съседните ни държави, например Гърция, където да поиска гражданство в посолството ни там.

Заради липсата на документи обаче Чонг може да излезе от България единствено нелегално. Люси Иларионов е готов да му помогне това да се случи, въпреки че подобни действия го поставят под ударите на закона, тъй като се водят трафик на хора. Ако звездата действително се заеме да уреди преминаването на кандидат-тъста си в чужда страна, това ще доведе до проблеми не само за самият Чонг, ами и за Иларионов. Който, при доказване на вината му, може да бъде пратен в затвора за пет години и да бъде осъден да плати глоба от 20 хиляди лева, научиха от hotarena.net.